torstai 13. joulukuuta 2012

Joulunalusaikaa

Joulunalusaika on salaisuuksia täynnä. Niin myös täällä blogissa on hiljennytty pitämään salaperäisyyttä yllä. Viikonloppuna neuloin kuitenkin sukat, jotka menivät samantien tyttärelle joulusukiksi työharjoitteluun. Aivan tyttären toiveilla tehdyt perussukat. 

 "Joulusukat" tyttärelle, koko 35/36, painoa 93g. Seiska Veikkaa. Puikot nro 3,25. Varsissa 48 silm., kantapääkavennusten jälkeen 44 silm.

Kynttilöitä palaa paljon, paljon. Niin ulkona kuin sisällä. Myös itsenäisyyspäivänä klo 18 syttyi ikkunalle sini-valkoiset. Kynttilän tuomaan tunnelmaan en vain kyllästy, ne rauhoittavat mieltä tehokkaasti. Nyt on miehen kanssa vuoron perään tehty useita kakkuvuokajäälyhtyjä ulos, ne ovat kauniita.
Hyvää joulunalusaikaa teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen lyhtykuva!!! Kynttilöihin ei tosiaan voi kyllästyä! Kauniit raitasukat, ihailen tuota työn tasaisuutta kovasti.

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät sukat. Harmaa ja punainen on hieno yhdistelmä sukissa - ja miksei muissakin vaatteissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin! ;o)

  Mukavan näköiset tonttusukat! Minäkin katsoin, että on niin ihanan tasaista käsialaa! (Täällä blogimaailmassa kun näkee kaikenlaisia..)

  VastaaPoista
 4. Ihana jäälyhty. Minun teräskattilani pohja meni kuprulle. Tein neljä jäälyhtyä, koska pakkasta on 29 astetta ja jäätyvät nopeasti. Joulupukki tuo varmaankin uuden kattilan:)
  Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)