maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen

Vuoden viimeinen päivitys Sukkailijassa. Joulun aikaan valmistui kaksi paria ohuita sukkia, joista toinen ihanasta joululahjalangasta. Olipa miellyttävä neuloa värin ja tuntemuksen puolesta. Yksi sukkapari on on terää vaille valmis, mutta tuskin tänään valmistunee.

Miesten sukat Dropsin Fabelista, koko 42/43, paino 73g. Puikot nro 2,5.

Lanka: Zitron Trekking Hand Art sekä yksivärinen oranssi Hot Socks, koko 38. Paino 69g. Puikot nro 2,5.

Vuodesta 2012...
Blogistania on kohdannut yhdenlaisen "kriisin" Vuodatuksen ongelmien vuoksi. Moni on joutunut tietyllä tavallaan tahtomattaan siirtymään Bloggerin tai jonkun muun palvelimen puolelle, jos on halunnut jatkaa bloggaamistaan. Osa on lopettanut kokonaan. Moni kipuilee muuton takia ja siitä, ettei lukijat ole seuranneet mukana. Itse olen edelleen kovin hämmentynyt tästä muutostani, blogin nimen vaihdosta ja tietystä "blogi-identiteetin" katoamisesta. Kuuden vuoden bloggaaminen on kohdannut uuden aikakauden kohdallani. Tästä syystä olen äärimmäisen kiitollinen niille kanssabloggaajille, jotka ovat jaksaneet tulla päivityksiäni kommentoimaan ja jakamaan sitä käsityöiloa, jota itsekin tunnen. Hämmentynyt ja pettynyt olen siitä, kuinka moni on jättänyt yhteydenpidon ja entisen jakamisen. Reaalielämän ystävistäni ja sukulaisistani vain yksi ihminen on siirtynyt mukanani Kangaskasasta Sukkailijaan, ja tämä yksi onkin siitä syystä tärkeä ajatustenvaihtaja kanssani! Kiitos Amalia!

Sukkailija on päiväkirjani käsitöiden maailmassa, ja aion edelleen jatkaa muistiinpanojeni tekemistä. Ehkäpä oman kriittisyyteni ja hämmentyneisyyteni on syynä moneen asiaan, mutta sehän on vain minun oman pääni sisäinen ongelma, jolle vain minä voin tehdä jotain. Entistenlainen odottaminen käsitöiden ilon jakamisesta on luultavasti muututtava joksikin toiseksi. Haluan myös kiittää uusia lukijoita, toivottavasti "tullaan tutuiksi".

Toivon teille kaikille kanssabloggaajille, käsityön ystäville, satunnaisille kulkijoille, ystäville ja sukulaisille sitä onnea ja iloa, jota kunkin sydän kaipaa, mielenrauhaa ja terveyttä vuodelle 2013! Lämmin kiitos kanssakulkemisesta käsitöiden ihmeellisessä ja rentouttavassa maailmassa. Niille jotka tallustelevat tekemissäni villasukissa tai lapasissa, toivon lämpöä jaloille ja käsille :)


26 kommenttia:

 1. Turvallista vuodenvaihdetta ja idearikasta tulevaa vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Rauhallista ja idearikasta uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 3. Minä seurasin sinua Vuodatuksesta Bloggerin puolelle, vaikka jossain vaiheessa pääsi jo unohtumaan, että Sukkailija = Kangaskasa... Minulle itselleni blogipalvelun vaihtaminen oli lopulta sekä käytännössä että "henkisesti" helppoa, ehkä jopa niin, että omaksi yllätyksekseni tykästyin Bloggeriin, se kun on kehittynyt tosi paljon niistä ajoista, kun ensimmäisiä kertoja kirjoittelin Bloggerin yhteisblogeihin. Siirron myötä ryhdyin myös seuraamaan blogeja Google Readerin kautta, ja tykästyin siihenkin kovin.

  Minusta on aina yhtä mukava seurailla sinunkin käsitöitäsi, vaikken kovin usein kommentoikaan. Toivottelen siis paljon intoa bloginpitoon myös tulevana vuonna!

  VastaaPoista
 4. Ahkerat kädet, kun tuollaisen määrän olet sukkia neulonut.
  Hyvää uutta vuotta myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hyvää Uutta Vuotta 2013!

  t. yksi perässä pysynyt lukija

  VastaaPoista
 6. Kiitos mukavasta blogista ja neulerikasta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 7. Ai miten mahtavan väriset nuo alemmat sukat ovat. Ihan rupesi tekemään mieli samoja lankoja :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. oikein hyvää ja käsityörikasta uutta vuotta sinulle ja perheellesi toivottaa Nallemamma

  VastaaPoista
 9. Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle Kangaskasa! Tunsin piston omassatunnossani, enhän ole kommentoinut päivityksiäsi pitkään aikaan. Ihastelen kyllä koko ajan sukkiasi, mutta googlereaderin avulla blogeja lukiessa ei kovin usein tule kommentoitua. Multa meni blogin kirjoitusfiilis jossain vaiheessa kun olin huonommassa jamassa, nykyään tuntuu ettei ees ehdi tehdä käsitöitä kun on niin paljon muuta. Aika aikaansa kutakin, sanotaan, ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Jatka vaan puikkojen heiluttelua, niin me täällä näyttöjen takana ihastellaan sun tuotoksia, ne on niiin kauniita.
  terv. katja jostain hömpöttelyblogista :)

  VastaaPoista
 10. Mukavaa tulevaa sukkavuotta sinulle.

  VastaaPoista
 11. Ihanat sukat!
  Siunattua alkanutta vuotta 2013 sinulle!
  Koitan sitkeästi pysyä vuodatuksessa, mielestäni olen saanut lisättyä kadonneet kuvatkin paikoilleen, mutta oli siinä hommaa. Ollaan yhteyksissä kommenttejen kautta.

  VastaaPoista
 12. Hyvää Uutta Vuotta 2013! Kivoja sukkia taas:)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kauniista sanoistasi! En hylkää sinua koskaan, rakas ystävä, en blogi-rintamalla enkä muutoinkaan. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 14. Heeeei, kuulepa Sukkailija. Luin Kangaskasaa, niin myös Sukkailijaa, joten blogielämä jatkuu tältä osin kuten ennenkin :)

  terv. MinnaPee

  VastaaPoista
 15. Kiitos vierailusta Enyanvillassa. Tulehan uudelleen!
  Hyvää vuotta 2013 myös sinulle.

  VastaaPoista
 16. Hyvää jatkoa vuodelle 2013!
  Minä sinnittelen Vuodatuksessa, vaikka vieläkin harmittaa se kuvien katoaminen. Osan Bloggeriin siirtyneistä olen jo laittanut suosikkeihin, osaan menen Vuodatuksen blogin kautta. On muka ollut kaikenlaista kiirettä enkä ole jaksanut paneutua blogien saattamiseen ajantasalle. Sukkailija on kyllä jo suosikkilistalla. :)

  VastaaPoista
 17. Hyvää alkanutta vuotta ja paljon värikkäitä sukkia tällekin vuodelle!
  Itse kurkin päivittyneitä neuleblogeja blogilistan kautta. Laitahan Sukkailija sinne, niin eiköhän ne tutut löydä sinut sieltäkin. Hakusanat: "neulonta" "neulominen".

  VastaaPoista
 18. Hyvää loppu vuotta;)! Minä olen ottanut sinut blogilistalleni tällä uudella nimellä/osotteella ja käynyt silloin tällöin vieraisilla täällä, -valitan jälkien/kommentin jättö on jäänyt väliin.
  Itse tuskailen, -miten käy nyt kunhan vuodatuksen uusi omistaja alkaa toimia ...kuvia en ole sen vuoksi laitattanut ollenkaan, katastelen tässä häivynkö kokonaan vai siirrynkö jonnekin muualle, aika näyttää sitten sen.

  VastaaPoista
 19. Ihania sukkia!
  Minä kyllä seuraan tätä uutta blogiasikin tuttuun tyyliin Google readerilla. Alkuun oli vähän vaikeaa muistaa, kuka olikaan kirjoittaja. ;)
  Minä olen pysynyt vuodatuksessa oikeastaan aika tyytyväisenä ja nyt innolla odotan uudistusta. SInähän voit sitten vaikka palta takaisin sinne. =)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 20. Totta, että jo bloginpitäjän nimenvaihto hävittää blogin vähäksi aikaa seurannasta mutta kunhan uusi nimi tulee taas tutuksi, niin eiköhän se siitä taas jatku. Minä jatkoin samalla nimellä bloggerin puolella mutta silti on iso määrä entisiä kommentoijia lakannut kommentoimasta. Tuleehan niitä uusia jokunen aikanaan. Laiskuutta itsessäni syytän kun en jaksa seurata niin aktiivisesti koko blogimaailmaa. Siinä helposti hurahtaa tunti ja toinenkin kun oikein urakalla lukee ja kommentoi.
  Kiva kuitenkin kun vanhat löytävät toisensa uudelleen.

  VastaaPoista
 21. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  Kyllä minäkin seuraan blogiasi, vaikken tule kovin usein kommentoineeksi... saati tuota omaakaan uutta päivittäneeksi "kunnolla".

  VastaaPoista
 22. Kyllä täällä ystävistäsi on toinenkin seurannut mukana, vaikkakin pakon sanelemana (lapset) joudun usein olemaan kommentoimatta ja pystyn vain lukemaan ihania päivityksiäsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)