keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kesän satoa

 Molemmissa sukissa malli Broken and stitch, tykkään edelleen kovasti mallineuleesta.
Vas. sukissa Novitan vanha vaal.violetti Nalle sekä Nalle Marjaretki Mustikka. Langanmenekki 89g. Oik. puoleiset sukat neulottu omenanvihreästä Gjestalin Siljasta ja Nalle Kukkaketo Ruususta. Painoa 92g. Puikot nro 3. Molemmat sukat kokoa n.38.

 Iski hempeilyvaihde vaaleanpunasineen päälle, ja syntyi kolme samanlaista sukkaparia eri värisin raidoin. Vaal.pun. lanka on O(p)i Villasukka Seiska Veikkaa ja Raita -lankoja raitoina. Kaksi vas. puoleista on n. 38 ja oik.puolen sukat 39/49.  Langanmenekki 105g, 106g ja 115g.

 Opal lanka, koko 37/38, puikot nro 2,5 ja painoa 62g.

 Austermann Step x 2, kokoa 37/38 molemmat, ja painoja 63g ja 65g. Puikot nro 2,5.

 Regia Monster sukat, koko 37/38, paino 66g. Puikot nro 2,5.

Elokuussa valmistuneet sitten nämä Olgat. Vasemman puoleiset on itse värjäämästäni turkoosista Nallesta ja vanhasta valkoisesta Nallesta, ja oik. puoleiset Nalle Kukkaketo Kielosta ja samaisesta valk. Nallesta. Kokoa molemmilla n. 38, painoa 90g ja 81g.

En ole ollenkaan sinut tämän Bloggerin kanssa, joten nyt tuli ensin kuvat ja teksti himmailee täällä perässä... Olin yllättynyt, kun kuvasin blogitauon aikana neulomani villasukat. En arvannut että pareja on 11, sillä en mielestäni neulonut kovinkaan paljoa. Toki lomalla on enemmän aikaa ja sateisia päiviä todella paljon, mutta tuli puuhailtua paljon muutakin. Alkaa olla tämän vuoden puolella syntynyt jo sen verran iso määrä jemmaan jalanlämmittimiä, että voisin laittaa paketin menemään Hyvän mielen sukkiin.

Kauniita aurinkoisia päiviä on takana jo muutama, ja se tuntuu kivalle. Minä kuitenkin olen jo valmistautunut ihanan syksyn tuloon ja ostanut monta isoa ja kaunista kynttilää. Ja toki jo niitä poltellutkin, kuten tuikkuja koko kesän. Aurinkoisia loppukesän ja alkusyksyn päiviä teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kauniita kesänvärisiä sukkia! Mielenkiinnolla jään odottamaan minkävärisiä sukkia syksy tuo tullessaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, kylläpä oletkin neulonut taas ahkerasti! Ja niin kauniita sukkia... Varsinkin nuo vihreä-valkoiset sukat miellyttävät meikäläisen silmää. Minä tahkoan edelleen veljelleni tulevan neuleen parissa, 25.8. mennessä sen pitäisi ehdottomasti olla valmis. Kiire tulee!

  VastaaPoista
 3. Voihan jestas, mikä kasa sukkia. Ihania!

  Minun kesän sukkasaldoni on muistaakseni kuusi paria - kaikkia ei kuitenkaan voi esitellä, kun ovat menossa joululahjoiksi... :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hurja määrä sukkia :) Oletkos ilmoittautunut sukkasatoon?

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia. Sinulla on ollut oikein sukkatehdasa kesällä :) Mukavaa loppukesää.

  VastaaPoista
 6. Hurja määrä kauniita sukkia :)

  VastaaPoista
 7. Löysinpäs tänne! ;o)

  Ihania sukkia olet neulonut!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kesän satoa! Tunnelmallista alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
 9. Ihana läjä kauniita sukkia :) Joko kaikille on uusi koti tiedossa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)