sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksyn alkua!

Eilen alkoi sukkasato, johon ilmoittauduin taas mukaan. Mukava jakaa sukkainnostus usean kymmenen tai sadan ihmisen kanssa. Mitään tavoitteita minulla ei ole neulottavien sukkien määrästä, sillä niitä on riittämiin sekä lahjoiksi että hyväntekeväisyyteen jo nyt. Mutta kun joutenkaan ei osaa olla, niin mikäs siinä on tikuttaessa lämmikkeitä.

Elokuussa valmistui vielä kaksi paria sekä yksi paripuolisukka.

Vanha violetti Nalle, sekä muita vanhoja jämänalleja kirjoneuleena. 
Sukkien koko 38, painoa 81g. Puikot nro 3.

Vanha vaaleanvioletti Nalle sekä Nalle Kukkaketo Orvokki yhden rivin raitoina. 
Koko n. 37/38. Painoa 85g. Puikot nro 3.

Eilen kävin Anttilan kuponkialen takia ostoksilla, ja tarveostoksien lisäksi löysin jo kauan toivomani neulovan Muumimamman reilusti puolet normaalia halvemmalla. Hymyilytti pitkin iltaa tämä ihana ostos. Ehkä vielä pitäisi ostaa Muumipappa Mamman rinnalle. Muumimamma pääsi neulomaan perintölipaston hyllylle kynttilänloisteeseen.
Kaupunkiimme on avattu iso ja siisti, uusi kirpputori. Olen käynyt siellä nyt muutamia kertoja, ja löytänyt mm. ihanan peltipurkin. Siitä voisinkin kertoa seuraavassa päivityksessäni.

Tänään pihallamme kuvasin jo hieman syksyisiä tunnelmia. Tuoksu oli raikas ja kostea, niin syksyinen tuoksu. Tästä tykkään!
 


Raikasta alkavaa syksyä teille kaikille! Sekä mukavaa Sukkasatoa, jotka mukaan sukkailemaan lähditte!

6 kommenttia:

 1. Huippu kauniita villasukkia. Etpä tuulesta temmannut uuden blogisi nimeä. Ihana tuo neulova mamma - en olekaan nähnyt tuollaista..... tahdon kans'! Onko mamman takana näkyvä kisuli vanha? Meinaan, kun äidilläni on lapsuudenkodistaan muistona hyvin samanhenkinen kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aikku! Muumipatsaat ovat Arabian tuotantoa, aivan ihania kaikki! Anttilasta nyt löysin sen 10eurolla, norm. 25e.

   Takana oleva kissa on mammani eli äidin äidin perintöä, eli vanha on. Minulla on niitä kaksi ja toinen on huutokaupasta ostettu.

   Poista
 2. Kauniita sukkia taas, varsinkin nuo ensimmäiset ovat tosi ihanat. Ja neulova muumimamma on osuva ostus... :)Kiva kun joku nauttii syksystä, kaikki eivät siitä niin innostu.

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia - en ole hoksannutkaan, että yhden rivin raitoina yksiväriseen yhdistäen tuollaisesta kuviolangasta tulee noin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia, etenkin tykkään noista ensimmäisistä.

  VastaaPoista
 5. Kauniita raidoituksi näissäkin sukissa. - Olet siirtynyt uusille sivuille.Otin osoitteen sivupalkkiini.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)