sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Messuostoksia

Pääsin kuin pääsinkin Tampereen kässämessuille perjantaina 16.11. hienon työpaikan tiimimme kanssa. Selkä oli valitettavasti edelleen niin kipeä, että jouduin jättämään paljon katsottavaa väliin ja kiertämään ennalta katsotun paikkakartan mukaan tärkeimmät myyjät. Vähän väliä jouduin käymään istumassa tai muuten kyykistelemässä, että pahin kipu selässä venyttyisi pois. Mielelle tämä reissu teki todella hyvää, ja olin äärimmäisen onnellinen reilun 3h kiertelyn jälkeen. Messusaalis ei ole suurin suuri, mutta Paavon sain (Succaplokin puiccomitta), ja se oli pääasia :)
Väriterapia on kotona jatkunut näiden uusien ihanan väristen lankojen kanssa, ja joulupukin apulaisena olo tuntuu jännittävän kihelmöivältä. Kuvia en vielä valmistuneista laita nähtäville. Messujen lankasaalis oli Tapion kaupasta Hot socks ohutta sukkalankaa yksivärisenä sekä kirjavana, Regian vihreää ohutta sukkalankaa sekä hamsterin roolin iskiessä vain 2euron 100g kerähintaan Lappajärven värjäämön Filona sukkalankaa. Novitan osastolta odotin taas saavani viime vuoden tapaan messuja varten erikoisvärjättyjä sukkalankoja, mutta niitä ei ollut. Novitalla oli muutenkin mielestäni kalliit hinnat, sillä perus Seiska Veikat maksoivat enemmän kuin meidän paikallisessa Prismassa. Ostin myös ihastuttavat lasiset kärpässienet ja pöllöjä, joista tulee molemmista itselleni korviksia. Hyvä reissu, näin selkävaivaisen katsontakannalta.

5 kommenttia:

 1. Pirteitä lankoja olet ostanut. Tuo Paavo on niin symppis :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan värisiä lankoja. Tuovat väriä tähän harmauteen.

  VastaaPoista
 3. Kauniita lankoja, väriterapiaa tarvitaan harmautta piristämään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikkäitä lankoja! Myös pöllö-puikkomitta on aika hauska - olisi minullekin tarpeen tuollainen. Esittelehän sieni- ja pöllökorvitsetkin sitten kun saat ne valmiiksi!

  VastaaPoista
 5. IHanan värisiä lankoja!!!

  Minäkin tarvitsisin oman Paavon. ;o)) Mulla on sellainen kädenmallinen puikkomitta, josta ilmeisesti Juniori on katkaissut keskisormen.. ärsyttää aina penkoa sitä laatikon pohjalta..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)