sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sukkasato jatkuu

Sunnuntaipäivän rauha, pilvinen taivas ja sisälläkin hämärää. Pihalla paljon keltaisia, putoavia lehtiä ja lukemattomia parvia räkättirastaita syömässä pihlajanmarjoja. Meillä on pihassa vanhoja ja isoja pihlajia useita kappaleita, ja eilen linnut valtasivat pihapuumme. Räkätys oli melkoinen... Minä olen pysynyt aika tiiviisti kotona jonkun viruksen kourissa, ja neulonut ja katsonut tallennettuja Sydämen asialla- sarjan jaksoja. Joten sukkiakin on taas muutamat tullut valmiiksi.

 Seiska Veikka tummansininen ja Linnut Fasaani 2 + 2 raidoituksella raitasukkaa kokona miesten 42/43. Puikot nro 3,5. Painoa sukilla 124g. Lähtivät kiitoslahjaksi suoraan pingotuksesta tiistaina.

 Toiveväreillä neulottu miesten sukkapari SeiskaVeikoista, vanha ruskea ja uusi turkoosi... Eli kolmannet samannäköiset sukat peräjälkeen, tällä kertaa kokoa miesten 41/42, painoa 122g. Puikot nro 3,5. Päätyivät kiitoslahjaksi myös samantien. Tämä väriyhdistelmä on mielestäni niin ihana, että ei vieläkään kyllästytä sitä neuloa.

 Vanha Nalle sekä Nalle Kukkaketo Kielo 1 + 1 raitoina, kokoa 37. Puikot nro 3. Painoa 73g. Päätynevät Hyvän mielen sukat -keräykseen.

Jämälankailottelua ilman etukäteissuunnittelua, parasta mielenvirkistystä mieleisistä väreistä. Seiska Veikkaa vanhoissa ja uusissa väreissä, sukat kokoa 38. Neulottua puikoilla nro 3,25 ja kirjoneuleosuudet nro 3,5. Painoa sukilla on 102g.

Mukavaa syyssunnuntaita teille jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. Tuo on kiva tapa päästä eroon raitalangoista ja pätkärääkätyistä, kun laittaa ne yhteen yksiväristen kanssa. Ainahan niitä on kuitenkin ostettava, jos alennuskorissa niihin törmää!

  Sydämen asialla <3, taas sitä pitää/saa katsoa, vaikka ensin ajattelin, että onhan tuo jo kertaalleen nähty! Voi, voi, katson sen vaikka miten monta kertaa vielä!

  VastaaPoista
 2. Ihanis sukkia. Sydämen asialla-sarjaa miekin katselen neuloessani.

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia!

  Sydämen asialla on oma lempparisarjani jota jaksaa katsoa uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)