sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syksyn menoa

Kettutarina jatkuu... Kettu on tälläkin viikolla seuraillut tyttöjä, ja se ei ole enää lainkaan kivaa! Toisen kerran tyttäreni ystävä lähti kotiaan pihastamme, ja kettu oli juuri tullut talomme nurkalle. Siitäpä se lähtikin ystävän pyörän perään seuraamaan ja jatkoi jolkottelua perässä aina tytön kodin postilaatikoille asti, eli vajaa ½km. Toisen kerran kettu tuli tyttöjen lähelle läheisellä kahvilan kulmalla ja jäi tyttöjen juostua karkuun vielä kivelle istumaan ja seuraamaan tyttöjen touhua. Ilmeisesti reviirin kartoitus on tehty ja siitä pidetään kiinni. Harmi vaan kun se on myös kotitalomme piha ja sen lähiympäristö. Enää kettu ei tunnukaan niin kivalta eläimeltä, kun tähän asti.

Viime viikonloppuna aloitin kettusukat jämälangoista.... Liekö "terapiaa"...

 Jämälankasukat kettukuviolla, painoa 100g. Puikot nro 3,5. Koko 38.

 Harmaa Jussi ja punainen Seiska Veikka 6 + 6 raidoituksella. Varressa nro 3,5 puikot ja teräosassa nro 3,25. Koko 39. Painoa n. 122g.

Jos olen laskuissani pysynyt mukana, niin nyt on 10 paria Sukkasatoon valmistuneita.Lastemme vanha leikkimökki on ollut ihan tyhjillään koko kesän. Vielä viime kesänä tytär ja hänen ystävänsä siellä yöpyivät, mutta nyt se on vain koristeena. Tosin tykkään siitä kovasti etenkin syysmaisemassa.

Hyvää alkavaa, uutta viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia!

  Täällä on myös yksi hiljainen leikkimökki :)

  VastaaPoista
 2. Ihania sukkia ja kaunis leikkimökki! Toivottavasti kettu rupeaa ottamaan vähän etäisyyttä...

  VastaaPoista
 3. Kauniita kettusukkia! Toivon, että pääsette turvalliseen rinnakkaiseloon ketun kanssa ja kettu pitää etäisyyttä jatkossa. Soma leikkimökki!

  VastaaPoista
 4. Kettusukat on tosi kauniit ja tykkään myös noista raidallisista sukista. Aika outo tapaus tuo kettu, en ole ennen moisesta kuullut. Onko se eläin varmasti kettu? Kettuhan on tavallisesti todella arka, välttelee ihmistä ja liikkuu hämärissä / öisin. Tuon eläimen käytös kuulostaa hyvin erikoiselta ketulle. Mutta vaikka se kettu olisikin, niin tuskin siitä haittaa on, vaikka se pihapiirissä pyöriikin. Kunhan vain kukaan ei erehdy ruokkimaan sitä, siispä biojätteet piiloon...

  VastaaPoista
 5. Kettusukkia kyllä kelpaakin neuloa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)