lauantai 2. maaliskuuta 2013

Aurinkoa!

Tällä viikolla minulla piti olla hiihtoloma, mutta selkäni sanoi sopimuksensa irti viime lauantaina, joten keskiviikkona jäin sairaslomalle. Selkä on ollut kipeä marraskuun alusta lähtien, ja pikku hiljaa se on tullut paremmaksi päivä päivältä jatkuvien jumppaharjoitusten ja kävelylenkkien myötä. Yllätykseksi se ärtyi jostain, ja kertakaikkiaan kipeytyi niin, etten usempaan päivään pystynyt kävelemään edes kotona kuin kovien särkylääkkeiden voimalla. Nyt odotan ortopedille ja jatkotutkimuksiin pääsyä. Ja jumpat ja kävelylenkit jatkuvat...

 En olen neulonut koko helmikuun ainkana kuin harvakseltaan, sillä olen töiden jälkeen joka ilta käynyt tunnin kävelylenkillä ja saanut ilmeisesti päivät stressit purettua. Ei ole tullut tarvetta tarttua sukkapuikkoihin, koska mieli on ollut jo hyvä. Yleensä puran päivän väsymykset neulomiseen. Tässä loppuhelmikuun aikana valmistuneet sukat.

 25.-27.2. neulotut sukat OnLine Supersocke 6-fach Wellness II-color, väri 1197, sisältää aleo veraa, jojobaöljyä ja E-vitamiinia + yksivärinen violetti vanhaa Nallea. Koko 37/38. Paino 88g. Puikot nro 3. Todella mielyttävän tuntuiset sukat jalassa, vaikka neuloessa en huomannut öljyjä tms.

 17.-24.2. neulotut sukat: lanka: Rellanan Flotte Socke Nizza, väri 5042 + yksivärinen lanka resorissa Hot Socks, kantapäässä ja kärjessä Admiral. Koko 37/38. Painoa 64g. Puikot nro 2,5.


Tässä vielä pari kuvaa virallisista valvojista Aavasta ja Flamesta. Halla-poika juoksi karkuun.

Ihanaa, auringon valoa!
Sitä toivon teille kaikille alkaneeseen maaliskuuhun!!

7 kommenttia:

 1. Keväisen väriset sukat :)

  Toivottavasti selkäsi tulee parempaan kuntoon nopeasti. Täytyy myöntää että liikunta on parempi selkäkipujen lievittäjä kuin neulominen, vaikka jälkimmäinen houkuttelee usein enemmän ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olosi pian helpottaisi.
  Ihanan väriset sukat.

  VastaaPoista
 3. Voi selkä pakaa. Ihania sukkia olet tehnyt

  VastaaPoista
 4. Kauniita raitasukkia. Selkäkipu on kauheaa. Minulla oli issiaskipua pari kuukautta,hyi sentään! Toivottavasti saat apua.

  VastaaPoista
 5. Olet muuttanut blogisi nimen ja se sopiikin hyvin kauniita sukkia, tosi nättejä :)

  VastaaPoista
 6. Voi sentään minkä teki selkä:( tsemppiä paranemiseen. Kauniita sukkia täällä kuitenkin on siitä ei pääse yli eikä ympäri:)

  VastaaPoista
 7. Paranemisia sinne :) Kauniita raitasukkia!

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)