maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lopputalven kauneutta


Tässä kuvia iloa ja onnea viime päiviini tuoneista asioita. Ulkoilu, aurinko, leipominen ja hyvä ruoka, lahja rakkaalta tyttäreltäni ja hänen ihanalta ystävältään minulle. He yllättivät minut täysin iltana eräänä, kun kipu selässäni oli kova ja itkulle oli ollut tilaa. Kannstukseksi rakkaat nuoret antoivat minulle Niiskuneiti-mukin, sen mitä olin toivonut ja mitä ilman olin jo luullut jääneeni. Mieheni ja poikani myös ovat olleet tsemppaavana olkapäänä. Lämmin kiitos myös teille blogiystäville tsempeistä!

8 kommenttia:

 1. Hei Löysin blogisi vasta tänään ensimmäisen kerran. Suurella mielenkiinnolla luikin sitten koko blogisi läpi ja ihailin kaikkia kauniita sukkia mitkä olet kutonut.
  Liitän blogisi samantien linkkilistaani, että löydän takaisinkin :)
  Toivottavasti selkäkipusi on jo hellittänyt!

  Mukavaa alkukevättä!

  VastaaPoista
 2. Selkäongelmat on kyllä tosi ikäviä. Toivottavasti voit jo paremmin.
  Ihmettelin, kun ei ruusukuvaani näkynyt noissa lukijoissasi. Olen näköjään seuraillut "piilosta" tekstejäsi, vaikka tarkoitus on ollut olla ihan julkinen lukija. Nyt sitten napsautin "kuvani" näkyviin.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita luontokuvia, varsinkin tuo kuva pilvistä on upea! Tsemppiä selän kanssa edelleenkin, kivun kanssa eläminen ei ole helppoa. On hieno asia, että perheesi jaksaa kannustaa ja tukea!

  VastaaPoista
 4. TOsi kauniita kuvia ja osa herkullisen näköisiä. Mukava lukea, että tsemppaajia löytyy. Jaksamista selän kanssa.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja ihana lahja, joka varmasti piristi oloa :) Tuo Niiskuneiti-muki, kuten kaikki muumimukit, on ihania ja tuovat piristystä päiviin. Mä sain samanlaisen Niiskuneidin joululahjaksi toissa jouluna :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania maisemakuvia ja herkkukuvia!
  Tsemppiä, kivun kanssa eläminen ei mukavaa.

  VastaaPoista
 7. Ihania maisemia!
  Selkävaivat ovat tosi kenkkuja. Minulla on kaksi kertaa ollut välilevynpullistuma, ekalla kerralla meni vasen jalka pois alta. Sairaslomalla olin reilut 1½ kk. Levolla ja liikkeella meni onneksi ohi eikä tarvinnut leikata. Nyt selkä on jo vuosia ollut hyvä. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti syy selviää tutkimuksissa ja saat avun. ♥

  VastaaPoista
 8. Selkäongelmat on ihan jotain kamalaa, kun ei tiedä millon jalat pettävät alta. Ulkoilemaan, liikkumaan ulkona ei uskalla/voi mennä, jos jalat sattuu pettämään ja jää pakkasen kouriin kylmämään.
  Minä olen kans selkäongelmainen ollut jo useita vuosia (välilevyn pullistumia alaselässä, pikkunikamien kulumia ja rappeutumaa selkirangassa).....elikkä ei mitään korjaavaa tehtävissä, särkylääkkeitten ja kipujen kanssa tultava toimeen loppuelämä.
  Jaksetaan toivoo se toinen kivussa ja tuskassa taistelija.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)